Barbecue Eersel

Barbecue Eersel, Daan van den Broek

Van huisgemaakte barbecueworsten uit eigen worstmakerij tot en met rib-eye en heerlijk barbecue biefstukspiesen. Het assortiment bevat een breed scala aan vleessoorten voor de barbecue. Zo kunt u voor iedere gelegenheid uw gasten steeds voorzien van een unieke samenstelling aan barbecuevlees.

Wij hebben samengestelde barbecuepakketten voor kinderen tot de Meatlovers onder ons. Maar ook als u liever zelf uw barbecue samenstelt kunt u kiezen uit onze vele barbecue producten. Tevens hebben wij barbecues ter beschikking in Eersel waar u in overleg gebruik van kunt maken.

Barbecue in Eersel

Slager Daan kan uw gehele barbecue in Eersel verzorgen. Al ons vlees komt uit onze eigen winkel. Van barbecueworsten uit eigen worstmakerij, tot de mooiste zalmfilet en scampispiesen. Alles is dagvers!

Barbecue in Eersel voor grote groepen

Een barbecue voor een grote groep kan flink wat tijd in beslag nemen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van tafels, borden, bestek, bereiden van vlees en vis en natuurlijk de afwas. Gelukkig is dit niet meer nodig. Met onze barbecue service wordt samen eten een feest. Je kunt alles direct op de barbecue leggen en dat betekent: meer tijd voor je vrienden, familie of collega’s. Ook kunnen wij een barbecue kok voor u regelen. Zo wordt barbecueën in Eersel een feest!

Vele soorten vlees en vis op uw barbecue in Eersel

Het assortiment bevat een breed scala aan soorten vlees en zelfs vis. Zo kunt u voor iedere gelegenheid uw gasten steeds voorzien van een unieke samenstelling aan barbecue vlees en barbecue vis in Eersel.

Barbecue in Eersel, ook voor kinderen

Wij hebben vooraf samengestelde barbecuepakketten voor kinderen, maar ook voor de echte vlees- en visliefhebbers onder ons is er meer dan genoeg keus. Maar ook als u liever zelf uw barbecue samenstelt kunt u kiezen uit onze barbecue producten. Omdat wij zelf ons vlees en vis verwerken is alles mogelijk.

Barbecue catering bestellen in Eersel

Als u een heerlijk en complete barbecue wilt geven in Eersel, dan heeft u gevonden wat u zoekt. Slager Daan kan uw complete barbecue catering in Eersel verzorgen. Zelfs een warmhoudpan voor de satésaus is mogelijk. Bijna alles is mogelijk! U hoeft zelf alleen nog te zorgen voor uw gasten!

Ons assortiment