Buffet De Kempen

Buffet De Kempen, SlagerDaan.nl bezorgt bij u thuis

SlagerDaan.nl kan uw complete buffet in De Kempen verzorgen. Heeft u een eigen locatie in De Kempen of wilt u alles verzorgd hebben op een speciale gelegenheid in De Kempen? SlagerDaan.nl wil u hierbij graag van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij bijna al uw wensen waarmaken.

Catering buffet op locatie in De Kempen

SlagerDaan.nl verzorgt uw buffet op locatie in De Kempen. Geeft u bijvoorbeeld een gezellig feest thuis met familie en vrienden of geeft u op kantoor een bedrijfsfeest voor alle werknemers, waarbij een buffet of hapjes worden gewenst? SlagerDaan.nl zorgt voor een mooi en lekker buffet.

SlagerDaan.nl heeft een uitgebreid assortiment aan buffetten. Kijk op de buffetten pagina om te kiezen uit de verschillende typische buffetten. Bestellen is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Buffet bestellen De Kempen

In De Kempen weet men alles van lekker eten en een gezellig feestje vieren met een heerlijk warm en/of koude buffet! Als in de winter de terrassen opgeruimd zijn, grijpt men thuis of op het werk de gelegenheid aan om een feestje of jubileum te vieren en daar een makkelijk en lekker hapje te prikken.

SlagerDaan.nl bezorgt uw buffet in geheel De Kempen en omgeving.

Ruime keuze in buffetten voor De Kempen:

Actiebuffet koud en warm

Luxe hapjesmix

Schotel met heerlijke vis

Schotel met superdeluxe vis

Schotel met vleeswaren van de allerbeste kwaliteit

Ons assortiment