Gourmet Hapert

Gourmet pakketten bestellen in Hapert

Zoekt u een webshop waar u binnen enkele klikken gourmet pakketten kunt bestellen en die uw gourmetschotel vervolgens bij jou bezorgd in Hapert of omgeving? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij SlagerDaan.nl geniet u van een topservice. Van een heerlijke gourmetschotel tot en met een aanvullend pakket voor uw gourmet en een gratis bezorging vanaf € 85,00. Als dat geen genieten wordt!

Een gourmet pakket voor u en uw gezelschap in Hapert

Bij SlagerDaan.nl leveren wij alles wat u nodig hebt voor een gezellige avond gourmetten in Hapert of elders in de regio. Zo hoeft u nergens meer aan te denken. Omdat u en uw gezelschap de keuze hebben uit meerdere gourmet pakketten is er voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor:

Complete bezorging mogelijk

Bestelt u een gourmetschotel bij SlagerDaan.nl en laat u deze bezorgen in Hapert of omstreken? Dan komen wij de gourmet pakketten met dagverse producten in koelboxen gratis bij u bezorgen. De gourmetschotels worden uiteraard dagelijks vers voor u gemaakt. Wij zijn Keurslager en staan voor kwaliteit en beleving.

Morgen gourmetten? Bestel voor 12.00 uur!

Heeft u besloten dat u morgenavond wilt gourmetten met vrienden? Of bent u vergeten dat familie langskomt om te dineren? Bestel dan voor 12.00 uur de gewenste gourmet pakketten. Deze worden namelijk morgen al geleverd of u kunt deze afhalen in onze winkel, zodat u op tijd klaar bent voor een gezellige avond. Als u meer wilt weten over allergenen of de leveringsmogelijkheden neemt u dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op: T: 04975 15819

Ons assortiment